Rukavina u Panatinaikosu

Reprezentativac Srbije je posla ispadanja Valjadolida u Segundu slobodan u izboru nove sredine i nalazi se u završnoj fazi pregovora sa grčkim velikanom.

Fudbal 28.05.2014 | 11:30
Rukavina u Panatinaikosu

Valjadolid nije uspeo da se spasi i završio je u španskoj Segundi, ali Antonio Rukavina neće deliti sudbinu svog tima i igrati u drugoligaškom razredu španskog fudbala.

Već smo pisali o tome da srpski desni bek ima klauzulu u ugovoru sa Valjadolidom po kojoj je slobodan u izboru nove sredine, ako klub ispadne u niži rang takmičenja, a izgleda da neće mnogo čekati na novi angažman.

Grčki mediji javljaju da je Rukavina u završnim pregovorima sa grčkim velikanom Panatinaikosem. Zanimljivo je da su atinski Zeleni želeli Rukavinu još dok je igrao u Partizanu, ali ga je karijera iz Humske odvela u Borusija iz Dortmunda, potom Minhen 1860. i na kraju Valjadolid u kojem je odlično igrao u prethodne dve sezone.

Iako klauzula kaže da je Rukavina slobodan u izboru nove sredine, ostaje još da Panatinaikos dogovori detalje sa Valjadolidom, jer Špancima sleduje određeni procenat od eventualnog transfera srpskog defanzivca iz Atine.

Zanimljivo je da je veći deo navijača Panatinaikosa bio šokiran kada je čuo da Rukavina dolazi u PAO, misleći da je reč o njihovom bivšem fudbaleru i hrvatskom napadaču Antu Rukavini koji je bio jedan od većih promašaja kluba u poslednjih par godina. Ipak, brzo im je pao kamen sa srca kada su čuli da je samo reč o fudbaleru istog prezimena i sličnog imena.

Komentari / 0

Ostavite komentar