Камбијасо "Јорганџија"?

Чоло жели земљака који је слободан играч после разлаза са Нероазурима.

Фудбал 27.05.2014 | 12:32
Камбијасо "Јорганџија"?

После изгубљеног финале Лиге шампиона, Атлетико из Мадрида очекује и тешка борба у прелазном року како да сачува све своје асове пред налетима богатијих и моћнијих европских клубова. Тренер Дијего Симеоне се суочава са задатком како да задржи прве звезде Дијега Косту и Арду Турана, али на мети конкуренције су и Коке, Марио Суарез, Миранда, Филипе Луис...

Зато Атлетико мора да води рачуна и о појачањима. С обзиром да ће везни ред вероватно прерпети највише промена, Симеоне тражи појачања у тој линији тима. Избор је пао на његовог земљака Естебана Камбијаса. Популарни Кућу је слободан играч пошто му је истекао уговор са Интером.

Симеоне у искусном земљаку види добро решење за попуњавање евентуалних рупа у везном реду. Камбијасо вније више у топ форми и најбољим годинама, али може да одради велики део посла и буде захвална алтернатива. Њих двојица су били сиаграчи у репрезентацији Аргентине и Симеоне зна шта може да очекује од везисте који је пре Интера играо у редовима Атлетиков градског ривала Реала.

Међутим, Камбијасо на столу има и понуду Ривер Плате која већ месецима покушава да осигура његов повратак на Монументал.

Коментари / 0

Оставите коментар