Kambijaso "Jorgandžija"?

Čolo želi zemljaka koji je slobodan igrač posle razlaza sa Neroazurima.

Fudbal 27.05.2014 | 12:32
Kambijaso "Jorgandžija"?

Posle izgubljenog finale Lige šampiona, Atletiko iz Madrida očekuje i teška borba u prelaznom roku kako da sačuva sve svoje asove pred naletima bogatijih i moćnijih evropskih klubova. Trener Dijego Simeone se suočava sa zadatkom kako da zadrži prve zvezde Dijega Kostu i Ardu Turana, ali na meti konkurencije su i Koke, Mario Suarez, Miranda, Filipe Luis...

Zato Atletiko mora da vodi računa i o pojačanjima. S obzirom da će vezni red verovatno prerpeti najviše promena, Simeone traži pojačanja u toj liniji tima. Izbor je pao na njegovog zemljaka Estebana Kambijasa. Popularni Kuću je slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa Interom.

Simeone u iskusnom zemljaku vidi dobro rešenje za popunjavanje eventualnih rupa u veznom redu. Kambijaso vnije više u top formi i najboljim godinama, ali može da odradi veliki deo posla i bude zahvalna alternativa. Njih dvojica su bili siagrači u reprezentaciji Argentine i Simeone zna šta može da očekuje od veziste koji je pre Intera igrao u redovima Atletikov gradskog rivala Reala.

Međutim, Kambijaso na stolu ima i ponudu River Plate koja već mesecima pokušava da osigura njegov povratak na Monumental.

Komentari / 0

Ostavite komentar