Ухапшени насилници

Мушкарац чији су иницијали М.П. из Котор-Вароша и малољетник Б.М. из Бањалуке ухапшени су након што су у Котор-Варошу нарушавали јавни ред и мир, а потом оштетили аутомобил "опел вектра" и напали полицију.

 

Република Српска 26.05.2014 | 16:37
Ухапшени насилници

Насилници су прије хапшења ноћас у 4.45 часова испред једног угоститељског објекта у Улици цара Душана у Котор-Варошу нарушавали јавни ред и мир након чега је позвана полиција, саопштено је из Центра јавне безбједности Бањалука.

Лица М.П. и Б.М. вријеђала су и покушала напасти полицију која је дошла на лице мјеста. М.П. је у руци имао сјекиру, а малољетник Б.М. металну расклопну палицу. У саопштењу се наводи да је М.П. ногом ударио паркирани аутомобил "опел вектра", начинивши оштећење на вратима и бранику аутомобила.

Полиција је савладала насилнике и спровела их у Полицијску станицу Котор-Варош и над њима се врши криминалистичка обрада.

О случају је обавијештено бањалучко Окружно тужилаштво. Против насилника биће поднесен извјештај за почињеном кривичном дјелу "напад на службено лице у вршењу службене дужности" и "оштећење туђе ствари".

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

бјеж

27.05.2014 22:09

А немојте га, добар је

ОДГОВОРИТЕ