Uhapšeni nasilnici

Muškarac čiji su inicijali M.P. iz Kotor-Varoša i maloljetnik B.M. iz Banjaluke uhapšeni su nakon što su u Kotor-Varošu narušavali javni red i mir, a potom oštetili automobil "opel vektra" i napali policiju.

 

Republika Srpska 26.05.2014 | 16:37
Uhapšeni nasilnici

Nasilnici su prije hapšenja noćas u 4.45 časova ispred jednog ugostiteljskog objekta u Ulici cara Dušana u Kotor-Varošu narušavali javni red i mir nakon čega je pozvana policija, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Banjaluka.

Lica M.P. i B.M. vrijeđala su i pokušala napasti policiju koja je došla na lice mjesta. M.P. je u ruci imao sjekiru, a maloljetnik B.M. metalnu rasklopnu palicu. U saopštenju se navodi da je M.P. nogom udario parkirani automobil "opel vektra", načinivši oštećenje na vratima i braniku automobila.

Policija je savladala nasilnike i sprovela ih u Policijsku stanicu Kotor-Varoš i nad njima se vrši kriminalistička obrada.

O slučaju je obaviješteno banjalučko Okružno tužilaštvo. Protiv nasilnika biće podnesen izvještaj za počinjenom krivičnom djelu "napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti" i "oštećenje tuđe stvari".

 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

bjež

27.05.2014 22:09

A nemojte ga, dobar je

ODGOVORITE