Бијељина: Полицајац повријеђен на дужности

У Бијељини је повријеђен полицајац који је покушао да заустави малољетног мотоциклисту, саопштено је данас из Центра јавне безбједности.

 

Република Српска 26.05.2014 | 19:55
Бијељина: Полицајац повријеђен на дужности


Полицајац је 10 минута иза поноћи покушао да заустави мотоциклисту у Улици Српске добровољачке гарде у Бијељини.

Возач се оглушио на то и мотоциклом прешао полицајцу преко ноге. Полиција је идентификовала возача мотоцикла, а у саопштењу се наводи да је ријеч о седамнаестогодишњем малољетнику из Бијељине.

Против њега слиједе мјере предвиђене Законом о заштити и поступању са дјецом и малољетницима у кривичном поступку.

 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Јова

26.05.2014 13:42

Возаца мотоцикла треба у поправни дом до пунољества а онда у затвор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрки

26.05.2014 13:48

Прва мјера ''добровољни хуманитарни рад'' на санацији посљедица од поплава у трајању од два мјесеца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Паметно

26.05.2014 16:46

Е мрки у праву си у потпуности, то је прави лијек за бјес

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАГЕР

26.05.2014 21:38

среца да вода није усла у Радмановицев стан Колико је ту могло да стане воде 300 М2 Среца у несреци.Сиротиња увек плаца цех ЗАЛОСНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дубровцанка

27.05.2014 02:46

Имали тај полицајац свиједока да је стари малољетник му пресао преко ноге с бициклом? Дали вам је познато колико су спремни да иду далеко Крсто пендреци? ите како се ја сијецам мога слуцаја у Дубровнику, насуко се на мене полицајац као да не једе слану храну, дојде мени пријава и казна за криво паркирање и ако тога дана упце нисам нит била у граду Дубровнику. Ја одем на суд и казем опростите ја тога дана нисма нит била у ДУ,имам цисти доказ, била сам у Сплиту у велепродаји исла сам по сирову каву, јер сам тада имала моју прзионицу каве у ДУ,,, казе мени госпар судац па мзода сте нткоме дали на располагање васе аут,од срца сам се насмијала,ал казнусам морала да платим. Пројде неко врјеме ево мени опет пријевеод истог полицајца , возила је без исправних змигаваца,ја опет сирота на суд велим није тоцно,питају мене опет иматели доказе да вам је змигавац био исправан? ста хоцу да казем,, полицајци су у 95% слуцајева велике лазвцине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

севе

27.05.2014 21:03

Ово је бијес балавца. Сви видјели.

ОДГОВОРИТЕ