Bijeljina: Policajac povrijeđen na dužnosti

U Bijeljini je povrijeđen policajac koji je pokušao da zaustavi maloljetnog motociklistu, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti.

 

Republika Srpska 26.05.2014 | 19:55
Bijeljina: Policajac povrijeđen na dužnosti


Policajac je 10 minuta iza ponoći pokušao da zaustavi motociklistu u Ulici Srpske dobrovoljačke garde u Bijeljini.

Vozač se oglušio na to i motociklom prešao policajcu preko noge. Policija je identifikovala vozača motocikla, a u saopštenju se navodi da je riječ o sedamnaestogodišnjem maloljetniku iz Bijeljine.

Protiv njega slijede mjere predviđene Zakonom o zaštiti i postupanju sa djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku.

 

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Jova

26.05.2014 13:42

Vozaca motocikla treba u popravni dom do punoljestva a onda u zatvor.

ODGOVORITE
Name

Mrki

26.05.2014 13:48

Prva mjera ''dobrovoljni humanitarni rad'' na sanaciji posljedica od poplava u trajanju od dva mjeseca.

ODGOVORITE
Name

Pametno

26.05.2014 16:46

E mrki u pravu si u potpunosti, to je pravi lijek za bjes

ODGOVORITE
Name

BAGER

26.05.2014 21:38

sreca da voda nije usla u Radmanovicev stan Koliko je tu moglo da stane vode 300 M2 Sreca u nesreci.Sirotinja uvek placa ceh ZALOSNO.

ODGOVORITE
Name

Dubrovcanka

27.05.2014 02:46

Imali taj policajac svijedoka da je stari maloljetnik mu presao preko noge s biciklom? Dali vam je poznato koliko su spremni da idu daleko Krsto pendreci? ite kako se ja sijecam moga slucaja u Dubrovniku, nasuko se na mene policajac kao da ne jede slanu hranu, dojde meni prijava i kazna za krivo parkiranje i ako toga dana upce nisam nit bila u gradu Dubrovniku. Ja odem na sud i kazem oprostite ja toga dana nisma nit bila u DU,imam cisti dokaz, bila sam u Splitu u veleprodaji isla sam po sirovu kavu, jer sam tada imala moju przionicu kave u DU,,, kaze meni gospar sudac pa mzoda ste ntkome dali na raspolaganje vase aut,od srca sam se nasmijala,al kaznusam morala da platim. Projde neko vrjeme evo meni opet prijeveod istog policajca , vozila je bez ispravnih zmigavaca,ja opet sirota na sud velim nije tocno,pitaju mene opet imateli dokaze da vam je zmigavac bio ispravan? sta hocu da kazem,, policajci su u 95% slucajeva velike lazvcine.

ODGOVORITE
Name

seve

27.05.2014 21:03

Ovo je bijes balavca. Svi vidjeli.

ODGOVORITE