Због Марије у православље

ЈЕДНА од најлепших српских глумица Марија Каран стала је на луди камен!

Забава 26.05.2014 | 06:41
Због Марије у православље

Судбоносно „да“ глумица је изговорила у Цркви Ружица, на Калемегдану, а венчању са једним од најуспешнијих холивудских продуцената, Џоелом Лубином, присуствовало је око стотину званица - чланова породице и пријатеља.

Гости су у порту цркве почели да долазе око 17 часова, међу њима и познати амерички глумац Рејф Фајнс, иначе Лубинов дугогодишњи сарадник и пријатељ. Двадесетак минута касније, испред цркве, где је већ стигао младожења, појавила се и српска глумица одевена у дугачку, белу венчаницу. Марију је до изабраника испратио старији господин. Убрзо су младенци са званицама ушли у цркву, где новинарима није био дозвољен приступ.

Након венчања, прослава је настављена у ресторану „Калемегданска тераса“, а цела организација поверена је кетеринг-служби елитног београдског хотела „Сквер најн“. Марија Каран и Џоел Лубин венчали су се и пред матичарем и то у петак пре подне, у најужем кругу породице и пријатеља. Како су „Новости“ сазнале, Американац Џоел Лубин, пре три дана, примио је и православну веру на обреду крштења у Цркви Ружица на Калемегдану.

Иначе, младенци су планирали да у Београду организују велико гламурозно венчање, у стилу холивудских звезда, које је требало да се одржи у петак на броду. Ванредна ситуација због поплава у Србији и дани жалости омели су их у тој намери, па су се одлучили за скромније славље. Ипак, младенци су у четвртак увече организовали коктел за све званице у хотелу „Сквер најн“, где су и одсели младожењина родбина и пријатељи.

Коментари / 0

Оставите коментар