Zbog Marije u pravoslavlje

JEDNA od najlepših srpskih glumica Marija Karan stala je na ludi kamen!

Zabava 26.05.2014 | 06:41
Zbog Marije u pravoslavlje

Sudbonosno „da“ glumica je izgovorila u Crkvi Ružica, na Kalemegdanu, a venčanju sa jednim od najuspešnijih holivudskih producenata, Džoelom Lubinom, prisustvovalo je oko stotinu zvanica - članova porodice i prijatelja.

Gosti su u portu crkve počeli da dolaze oko 17 časova, među njima i poznati američki glumac Rejf Fajns, inače Lubinov dugogodišnji saradnik i prijatelj. Dvadesetak minuta kasnije, ispred crkve, gde je već stigao mladoženja, pojavila se i srpska glumica odevena u dugačku, belu venčanicu. Mariju je do izabranika ispratio stariji gospodin. Ubrzo su mladenci sa zvanicama ušli u crkvu, gde novinarima nije bio dozvoljen pristup.

Nakon venčanja, proslava je nastavljena u restoranu „Kalemegdanska terasa“, a cela organizacija poverena je ketering-službi elitnog beogradskog hotela „Skver najn“. Marija Karan i Džoel Lubin venčali su se i pred matičarem i to u petak pre podne, u najužem krugu porodice i prijatelja. Kako su „Novosti“ saznale, Amerikanac Džoel Lubin, pre tri dana, primio je i pravoslavnu veru na obredu krštenja u Crkvi Ružica na Kalemegdanu.

Inače, mladenci su planirali da u Beogradu organizuju veliko glamurozno venčanje, u stilu holivudskih zvezda, koje je trebalo da se održi u petak na brodu. Vanredna situacija zbog poplava u Srbiji i dani žalosti omeli su ih u toj nameri, pa su se odlučili za skromnije slavlje. Ipak, mladenci su u četvrtak uveče organizovali koktel za sve zvanice u hotelu „Skver najn“, gde su i odseli mladoženjina rodbina i prijatelji.

Komentari / 0

Ostavite komentar