Стојановић: Звезда заслужено!

Тренер Црвене звезде Славиша Стојановић рекао је после меча са ОФК Београдом да су његови фудбалери, али и цео клуб, заслужили да освоје титулу првака државе.

Фудбал 25.05.2014 | 20:59
Стојановић: Звезда заслужено!

Стојановић је после меча био емотиван и тешко је успевао да пронађе прави одговор.

"Време је за осмехе, мислим да јесте. Не могу да нађем праве речи. Ови играци су ово заслужили, ова публика је ово заслужила, Звезда је ове сезоне ово заслужила. Срећни смо, сад ћемо мало да се провеселимо, па у среду нова утакмица", рекао је Стојановић за телевизију "Прва".

Фудбалери Црвене звезде обезбедили су у недељу, коло пре краја првенства, титулу шампиона Србије пошто су на свом стадиону победили ОФК Београд са 4:2.

'Црвено-бели' су тако прекинули доминацију Партизана и освојили прву титулу шампиона Србије после шест година, а укупно 26. у историји клуба.

"Играчи су изнели највећи терет, одрекли су се много ствари... Када је о мечевима реч, у јесењем делу најважнија је била победа на дербију, а у пролећном она тешка победа у Новом Пазару, па и ова у прослом колу, против Слободе", рекао је Стојановић.

Пред последње коло, које се игра у среду, Звезда има 71 бод, три више од другопласираног Партизана, али бољи међусобни скор.

Изабраници Славише Стојановића у последњем колу гостују Војводини у Новом Саду.

Коментари / 0

Оставите коментар