Stojanović: Zvezda zasluženo!

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je posle meča sa OFK Beogradom da su njegovi fudbaleri, ali i ceo klub, zaslužili da osvoje titulu prvaka države.

Fudbal 25.05.2014 | 20:59
Stojanović: Zvezda zasluženo!

Stojanović je posle meča bio emotivan i teško je uspevao da pronađe pravi odgovor.

"Vreme je za osmehe, mislim da jeste. Ne mogu da nađem prave reči. Ovi igraci su ovo zaslužili, ova publika je ovo zaslužila, Zvezda je ove sezone ovo zaslužila. Srećni smo, sad ćemo malo da se proveselimo, pa u sredu nova utakmica", rekao je Stojanović za televiziju "Prva".

Fudbaleri Crvene zvezde obezbedili su u nedelju, kolo pre kraja prvenstva, titulu šampiona Srbije pošto su na svom stadionu pobedili OFK Beograd sa 4:2.

'Crveno-beli' su tako prekinuli dominaciju Partizana i osvojili prvu titulu šampiona Srbije posle šest godina, a ukupno 26. u istoriji kluba.

"Igrači su izneli najveći teret, odrekli su se mnogo stvari... Kada je o mečevima reč, u jesenjem delu najvažnija je bila pobeda na derbiju, a u prolećnom ona teška pobeda u Novom Pazaru, pa i ova u proslom kolu, protiv Slobode", rekao je Stojanović.

Pred poslednje kolo, koje se igra u sredu, Zvezda ima 71 bod, tri više od drugoplasiranog Partizana, ali bolji međusobni skor.

Izabranici Slaviše Stojanovića u poslednjem kolu gostuju Vojvodini u Novom Sadu.

Komentari / 0

Ostavite komentar