Клосе на СП руши Роналда

Немачки репрезентативац је на претходна три мундијала постигао 14 голова и само један га дели од најефикаснијег Роналда који се одавно повукао са сцене.

Фудбал 24.05.2014 | 21:15
Клосе на СП руши Роналда

Да правим мајсторима године нису проблем, потврђује Мирослав Клосе, ударна игла Немачке. Иако ће три дана пред почетак Мундијала навршити 36 лета, центарфор римског Лација први је избор селектора Јоакима Лева, па отуд и не чуди оптимизам прекаљеног голгетера да ће овог лета оборити рекорд светских првенстава по броју погодака.

Клосе је на претходна три мундијала постигао 14 голова и само један га дели од најефикаснијег Роналда који се одавно повукао са сцене.

- Бићу сто посто спреман за Мундијал. Осећам се добро, а кондициони тренери ме добро познају и имају план како де ме спреме за турнир - изјавио је Клосе у тренинг кампу "панцера" у Италији.

Немачка игра први меч на СП 16. јуна у Салвадору против Португалије.

- Најважније је да као колектив будемо прави. Ако тим буде играо добро како желимо, онда и нападачи лакше улазе у шансе. Они који ме познају свесни су да је рекорд по броју голова један од мојих циљева у Бразилу - не крије Клосе.

После Португалије, Немци ће у оквиру групе Г играти још против Гане и САД.

Коментари / 0

Оставите коментар