Klose na SP ruši Ronalda

Nemački reprezentativac je na prethodna tri mundijala postigao 14 golova i samo jedan ga deli od najefikasnijeg Ronalda koji se odavno povukao sa scene.

Fudbal 24.05.2014 | 21:15
Klose na SP ruši Ronalda

Da pravim majstorima godine nisu problem, potvrđuje Miroslav Klose, udarna igla Nemačke. Iako će tri dana pred početak Mundijala navršiti 36 leta, centarfor rimskog Lacija prvi je izbor selektora Joakima Leva, pa otud i ne čudi optimizam prekaljenog golgetera da će ovog leta oboriti rekord svetskih prvenstava po broju pogodaka.

Klose je na prethodna tri mundijala postigao 14 golova i samo jedan ga deli od najefikasnijeg Ronalda koji se odavno povukao sa scene.

- Biću sto posto spreman za Mundijal. Osećam se dobro, a kondicioni treneri me dobro poznaju i imaju plan kako de me spreme za turnir - izjavio je Klose u trening kampu "pancera" u Italiji.

Nemačka igra prvi meč na SP 16. juna u Salvadoru protiv Portugalije.

- Najvažnije je da kao kolektiv budemo pravi. Ako tim bude igrao dobro kako želimo, onda i napadači lakše ulaze u šanse. Oni koji me poznaju svesni su da je rekord po broju golova jedan od mojih ciljeva u Brazilu - ne krije Klose.

Posle Portugalije, Nemci će u okviru grupe G igrati još protiv Gane i SAD.

Komentari / 0

Ostavite komentar