Тајне стила набоље одјевених жена

Оне увек изгледају фантастично. Шта год да обуку стоји им савршено, иако СЕ чИНИ да се не труде превише. Која је њихова тајна?

Мода и љепота 24.05.2014 | 20:46
Тајне стила набоље одјевених жена

Миранда Кер, Оливиа Палермо, Кате Мос и још многе друге важе за најбоље обучене даме. Увек жељно ишчекујемо њихове „СТРЕЕТ СТYЛЕ“ фотографије, како би од њих „украле“ идеје за наш имиџ. Сигурно се питате како им успева да стално изгледају дотерано, а ипак не одају утисак да су цео дан провеле у потрази за савшеном комбинацијом. Ево у чему је тајна.

Улажите у квалитетну гардеробу - Када купујете одећу која је те сезоне хит, слободно купите јефтиније ствари јер то може бити у тренду сезону или две, а онда да падне у заборав. Ипак, ако купујете ципеле, торбе, јакне или неки крупнији комад одеће заборавите на трендове и купите оно што вам се допада и што је бољег квалитета.

Осмислите свој имиџ - Жене са стилом увек имају барем једну сигурну комбинацију за коју знају да ће увек добро проћи. Изаберите и ви своју омиљену комбинацију у којој ћете се увек осећати добро, али и гламурозно.

Кршите модна правила - Под овим се подразумева да изађете из модних клишеа, и саме осмислите, додате или одузмете неки модни детаљ. И запамтите, мода је игра- немојте је схватати превише озбиљно.

Купујте паметно - Приликом куповине, размислите да ли комад који вам је запео за око можете да искористите у више комбинација. 

Коментари / 0

Оставите коментар