Пикси селектор Србије?

Србија ускоро добија новог селектора, а први састанак две стране биће одржан уочи финала Лиге шампиона.

Фудбал 24.05.2014 | 16:46
Пикси селектор Србије?

Док српска фудбалска јавност још увек само спекулише о томе ко би и дефинитивно могао да постане наследник Синише Михајловића на месту селектора репрезентације Србије, Орлови ће покушати да на америчкој турнеји осветлају образ нације и домогну се позитивних резултата са Јамајком, Панамом и Бразилом!

У исто време, најуже руководство планира да се, већ колико данас озбиљно позабави темом новог селектора. А, избор је пао на једно име. Није у питању ни Михајловић, ни Станојевић, ни Друловић... Прва опција је Пикси!

Према писању Спортског журнала, челници ФСС-а заказали су састанак са једним од најбољих српских фудбалера свих времена у Лисабону, који ће се одржати уочи финалне утакмице Лиге шампиона. А, управо би тај састанак могао бити један од кључних у реализацији овог плана.

Први човек ФСС-а, Томислав Караџић, већ је најавио да би до 15. јуна требало да буде познато име новог селектора, па времена за превише калкулација нема.

С обзиром на комплетну ситиуацију која је настала око промоције Александра Станојевића, али и чињенице да је Иван Јовановић продужио сарадњу са Ал Насром из Дубаија, Пикси се намеће као логично решење.

Коментари / 0

Оставите коментар