Piksi selektor Srbije?

Srbija uskoro dobija novog selektora, a prvi sastanak dve strane biće održan uoči finala Lige šampiona.

Fudbal 24.05.2014 | 16:46
Piksi selektor Srbije?

Dok srpska fudbalska javnost još uvek samo spekuliše o tome ko bi i definitivno mogao da postane naslednik Siniše Mihajlovića na mestu selektora reprezentacije Srbije, Orlovi će pokušati da na američkoj turneji osvetlaju obraz nacije i domognu se pozitivnih rezultata sa Jamajkom, Panamom i Brazilom!

U isto vreme, najuže rukovodstvo planira da se, već koliko danas ozbiljno pozabavi temom novog selektora. A, izbor je pao na jedno ime. Nije u pitanju ni Mihajlović, ni Stanojević, ni Drulović... Prva opcija je Piksi!

Prema pisanju Sportskog žurnala, čelnici FSS-a zakazali su sastanak sa jednim od najboljih srpskih fudbalera svih vremena u Lisabonu, koji će se održati uoči finalne utakmice Lige šampiona. A, upravo bi taj sastanak mogao biti jedan od ključnih u realizaciji ovog plana.

Prvi čovek FSS-a, Tomislav Karadžić, već je najavio da bi do 15. juna trebalo da bude poznato ime novog selektora, pa vremena za previše kalkulacija nema.

S obzirom na kompletnu sitiuaciju koja je nastala oko promocije Aleksandra Stanojevića, ali i činjenice da je Ivan Jovanović produžio saradnju sa Al Nasrom iz Dubaija, Piksi se nameće kao logično rešenje.

Komentari / 0

Ostavite komentar