Продужити мандат генералу Зецу

Штаб за ванредне ситуације у Добоју затражиће продужење мандата повјеренику генералу Момиру Зецу пошто послови у вези са асанацијом града још нису завршени, рекао је предсједник овог штаба Обрен Петровић.

Република Српска 24.05.2014 | 11:56
Продужити мандат генералу Зецу

Петровић је за Срну рекао да је одлука услиједила након захтјева Републичког штаба за ванредне ситуације да се Градски штаб у року од 24 часа изјасни да ли постоји потреба за повјереником.

Петровић је одлуку Градског штаба образложио чињеницом да одвоз кабастог отпада још није завршен, те да слиједе послови око дезинфекције и дезинсекције града.

Након јучерашњег састанка са генералним секретаром Црвеног крста Републике Српске Ђоком Михајловићем, Петровић је рекао да ова организација преузима све послове о подјели хране.

Он каже да је формирано централно складиште у објекту бившег тржног цетра "БМД" у Добоју, гдје ће се надаље складиштити сва хуманитарна помоћ.

Петровић је за данас најавио и састанак са представницима заједница етажних власника и мјесних заједница у Добоју како би се упознали са дистрибуцијом хране, за шта је локални Црвени крст предвидио око шест пунктова.

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Бибер

24.05.2014 10:19

Јос један сназан доказ да је влсда у Добоју исправно поступила!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАДЕ

24.05.2014 10:20

ЗАШТО, НЕКА ИДЕ ЗЕЦ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српско Сарајево

24.05.2014 11:45

Није логично, ни људски, ни војнички, да генерал оде док не изврши задатак... иначе ће бела чизма за све оптужити народ и Обрена

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

24.05.2014 11:58

Нормално да тразе кад је Зеко струцан и сколован цовјек, Титина скола, њему је народ битан

ОДГОВОРИТЕ
Name

војник

24.05.2014 12:48

Прочитајте шта каже паметан човјек шта је нама потребно. Наши су уништили војску. Војска је градила мостове, радила путеве, сузбијала поплаве, пожаре, чистила и санирала градове. хттп://www.вестинет.рс/у-фокусу/мирослав-лазански-запалио-србију-анализом-стања-у-војсци-видео Зато и траже Зеца, школован и образован инжињер у старом систему, зна шта и како радити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доследан

24.05.2014 15:33

Шта је ово? Па Обрен прије четири дана изјави да је смијењен јер је ПРОБОСАНСКИ орјентисан и залаже се за ЕУ и НАТО (ко да њега неко нешто пита). Мртво хладно изјави да ће поднијети кривичну пријаву због именовања генерала Зеца, а сада тражи његов останак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

све за народ

24.05.2014 16:30

Обрен је свјестан колико су Добојлије љуте на њега, јер није на вријеме обавјестио градјане о поплави. Није га нигдје било, а касније хода са два тјелохранитеља. Свака цаст Мици Мициц! Треба му генерал, који је струцњак и професионалац, и има велико радно искуство, па сколован је за то! Оцито је да је за Дневни аваз лагао, то је синоц потврдио у емисији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дусица

24.05.2014 17:18

На YОУТУБЕ има видео снимак гдје цовјек снима надолазак воде у град великом брзином а народ хода улицама Добоја нормално и саобрацај се одвија као да људи нису свјесни ста се догадја па зар је могуце да није становниство упозорено на опасност од поплаве да се спаси сто мозе и сами градјани да се спасе јер је вец комплетан Маглај био поплављен а вода је била огромно велика а та вода нормално иде према Добоју и поплава је неизбјезна на том снимку се нецује никакав звук сирена за опасност колико ја видим на снимку мозе ли то неко појаснити јер док је вода досла од Маглаја до Добоја било је времена ниста ми није јасно да ли је било упозорење на опасност ако није како је то могуце да није а Маглај поплављен

ОДГОВОРИТЕ