Produžiti mandat generalu Zecu

Štab za vanredne situacije u Doboju zatražiće produženje mandata povjereniku generalu Momiru Zecu pošto poslovi u vezi sa asanacijom grada još nisu završeni, rekao je predsjednik ovog štaba Obren Petrović.

Republika Srpska 24.05.2014 | 11:56
Produžiti mandat generalu Zecu

Petrović je za Srnu rekao da je odluka uslijedila nakon zahtjeva Republičkog štaba za vanredne situacije da se Gradski štab u roku od 24 časa izjasni da li postoji potreba za povjerenikom.

Petrović je odluku Gradskog štaba obrazložio činjenicom da odvoz kabastog otpada još nije završen, te da slijede poslovi oko dezinfekcije i dezinsekcije grada.

Nakon jučerašnjeg sastanka sa generalnim sekretarom Crvenog krsta Republike Srpske Đokom Mihajlovićem, Petrović je rekao da ova organizacija preuzima sve poslove o podjeli hrane.

On kaže da je formirano centralno skladište u objektu bivšeg tržnog cetra "BMD" u Doboju, gdje će se nadalje skladištiti sva humanitarna pomoć.

Petrović je za danas najavio i sastanak sa predstavnicima zajednica etažnih vlasnika i mjesnih zajednica u Doboju kako bi se upoznali sa distribucijom hrane, za šta je lokalni Crveni krst predvidio oko šest punktova.

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Biber

24.05.2014 10:19

Jos jedan snazan dokaz da je vlsda u Doboju ispravno postupila!

ODGOVORITE
Name

RADE

24.05.2014 10:20

ZAŠTO, NEKA IDE ZEC

ODGOVORITE
Name

Srpsko Sarajevo

24.05.2014 11:45

Nije logično, ni ljudski, ni vojnički, da general ode dok ne izvrši zadatak... inače će bela čizma za sve optužiti narod i Obrena

ODGOVORITE
Name

borac

24.05.2014 11:58

Normalno da traze kad je Zeko strucan i skolovan covjek, Titina skola, njemu je narod bitan

ODGOVORITE
Name

војник

24.05.2014 12:48

Прочитајте шта каже паметан човјек шта је нама потребно. Наши су уништили војску. Војска је градила мостове, радила путеве, сузбијала поплаве, пожаре, чистила и санирала градове. http://www.vestinet.rs/u-fokusu/miroslav-lazanski-zapalio-srbiju-analizom-stanja-u-vojsci-video Зато и траже Зеца, школован и образован инжињер у старом систему, зна шта и како радити.

ODGOVORITE
Name

dosledan

24.05.2014 15:33

Šta je ovo? Pa Obren prije četiri dana izjavi da je smijenjen jer je PROBOSANSKI orjentisan i zalaže se za EU i NATO (ko da njega neko nešto pita). Mrtvo hladno izjavi da će podnijeti krivičnu prijavu zbog imenovanja generala Zeca, a sada traži njegov ostanak.

ODGOVORITE
Name

sve za narod

24.05.2014 16:30

Obren je svjestan koliko su Dobojlije ljute na njega, jer nije na vrijeme obavjestio gradjane o poplavi. Nije ga nigdje bilo, a kasnije hoda sa dva tjelohranitelja. Svaka cast Mici Micic! Treba mu general, koji je strucnjak i profesionalac, i ima veliko radno iskustvo, pa skolovan je za to! Ocito je da je za Dnevni avaz lagao, to je sinoc potvrdio u emisiji.

ODGOVORITE
Name

Dusica

24.05.2014 17:18

Na YOUTUBE ima video snimak gdje covjek snima nadolazak vode u grad velikom brzinom a narod hoda ulicama Doboja normalno i saobracaj se odvija kao da ljudi nisu svjesni sta se dogadja pa zar je moguce da nije stanovnistvo upozoreno na opasnost od poplave da se spasi sto moze i sami gradjani da se spase jer je vec kompletan Maglaj bio poplavljen a voda je bila ogromno velika a ta voda normalno ide prema Doboju i poplava je neizbjezna na tom snimku se necuje nikakav zvuk sirena za opasnost koliko ja vidim na snimku moze li to neko pojasniti jer dok je voda dosla od Maglaja do Doboja bilo je vremena nista mi nije jasno da li je bilo upozorenje na opasnost ako nije kako je to moguce da nije a Maglaj poplavljen

ODGOVORITE