Сутра акција "Очистимо свој град"

Градоначелник Бијељине је позвао сву омладину да дође сутра у девет сати испред зграде општине и да помогну у акцији "Очистимо свој град".

Република Српска 24.05.2014 | 10:19
Сутра акција "Очистимо свој град"

Сви који учествују добиће заштитну опрему, мајице, маске и рукавице и организовано ће се камионима одвозити чврсти отпад, потврдио је градоначелник Мићић и додао да је то оно што сви заједно треба да урадимо прије дезинфекције града како би све нас заштитили од могућих зараза и епидемија.

Такође је апеловао на све грађане да што прије свој чврсти отпад припреме за отпремање на депонију како би се наставила дезинфекција Бијељине.

Наставља се са чишћењем и уклањањем угинулих животиња на простору Велиног Села, Остојићева, Јелаза и Броца, рекао је градоначелник.

Данас ће се завршити и дезинфекција свих школских просторија како би сви ученици већ у понедјељак, осим оних у Дворовима и Броцу, могли наставити са наставом.

Ако не буде обимнијих падавина, стање насипа на каналу Дашница би требало остати стабилно. С обзиром да нема већих пропуста на насипу, Кризни штаб је донио одлуку да се тамо данас не изводе значајнији радови. На насипу ће остати само радници Агнеције за воде и мјештани, а сви други су у приправности, казао је градоначелник Бијељине.

Он је додао да је прокопан одвод од Новог Села према Дијеловима, затим према Павловић мосту и у Дворовима.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Гимназијалац

24.05.2014 11:14

Ја цу бити свеједно тамо али би такодје било лијепо да и његова дјеца додју.... Је л' то они златне руке имају?

ОДГОВОРИТЕ