Sutra akcija "Očistimo svoj grad"

Gradonačelnik Bijeljine je pozvao svu omladinu da dođe sutra u devet sati ispred zgrade opštine i da pomognu u akciji "Očistimo svoj grad".

Republika Srpska 24.05.2014 | 10:19
Sutra akcija "Očistimo svoj grad"

Svi koji učestvuju dobiće zaštitnu opremu, majice, maske i rukavice i organizovano će se kamionima odvoziti čvrsti otpad, potvrdio je gradonačelnik Mićić i dodao da je to ono što svi zajedno treba da uradimo prije dezinfekcije grada kako bi sve nas zaštitili od mogućih zaraza i epidemija.

Takođe je apelovao na sve građane da što prije svoj čvrsti otpad pripreme za otpremanje na deponiju kako bi se nastavila dezinfekcija Bijeljine.

Nastavlja se sa čišćenjem i uklanjanjem uginulih životinja na prostoru Velinog Sela, Ostojićeva, Jelaza i Broca, rekao je gradonačelnik.

Danas će se završiti i dezinfekcija svih školskih prostorija kako bi svi učenici već u ponedjeljak, osim onih u Dvorovima i Brocu, mogli nastaviti sa nastavom.

Ako ne bude obimnijih padavina, stanje nasipa na kanalu Dašnica bi trebalo ostati stabilno. S obzirom da nema većih propusta na nasipu, Krizni štab je donio odluku da se tamo danas ne izvode značajniji radovi. Na nasipu će ostati samo radnici Agnecije za vode i mještani, a svi drugi su u pripravnosti, kazao je gradonačelnik Bijeljine.

On je dodao da je prokopan odvod od Novog Sela prema Dijelovima, zatim prema Pavlović mostu i u Dvorovima.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Gimnazijalac

24.05.2014 11:14

Ja cu biti svejedno tamo ali bi takodje bilo lijepo da i njegova djeca dodju.... Je l' to oni zlatne ruke imaju?

ODGOVORITE