Нема подршке измјенама Дејтона на штету Срба

Русија неће подржати било какве покушаје измјене Дејтонског споразума на штету српског народа, поручио је руски министар спољних послова Сергеј Лавров.

Република Српска 23.05.2014 | 22:41
Нема подршке измјенама Дејтона на штету Срба

Он је нагласио да ће Русија, као стални члан Савјета безбједности УН, "радити да све буде у складу са дејтонским договором".

Лавров је рекао да Русија има досљедну политику и да наставља сарадњу са Републиком Српском, која је кључни руски партнер у БиХ, јавила је РТРС.

Министар спољних послова Сергеј Лавров присуствовао је данас у Санкт Петербургу сусрету предсједника Русије Владимира Путина и предсједника Републике Српске Милорада Додика.

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

Неутрални

23.05.2014 21:16

Па подрзавањем Баје управо подрзавате стету над Српским народом. Заиста су ми смијесне све ове изјаве сто се своде на заститу цијелог једног наорода од неких појединаца или других далеки дрзава. Овај народ је просле седмице показао да са својим комсијама МОЗЕ СВЕ САМ ДА УЦИНИ. Па и без својих институција које се потунуле првим таласним валом Ријеке Босне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маx

23.05.2014 21:39

Дакле ништа од метеоролоског завода и координационог одбора на нивоу државе. Никакве поуке од свега што смо прошли. То значи да тек кад се Усора излије у Босну и поплави Добој активира се ентитетска узбуна јер ту почиње надлежност ентитета. Хвала Русија на вашој брижности и Додику на твојој памети! Сами ћемо себе унштити, не треба нам нико!

ОДГОВОРИТЕ
Name

сотто цреатуро

23.05.2014 22:14

знамо ми да РС не би ни постојала да Русија,чак и она слаба са пијаницом на државном врху,није претила западу одмаздом на деловима који су њихов интерес,слушао сам неке рвацке генерале који су то рекли-да РС постоји јер су Руси омогућили;да се амере пита,већ би била централизација коју сада покушавају поново да уведу,ал биће успешно ко што им је успешно у Сирији или Украјини;Русија се укључила у цртање граница.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислилац

24.05.2014 05:03

Па овај нас Баја отисо прицат о дејтонском споразуму док нам народ пати и умире. Полупо си лонцице председнице нама треба помоц остави политику за мирнија времена

ОДГОВОРИТЕ
Name

холланд

24.05.2014 05:10

Ја мислим да би се српски народ требо да пробуди.поплаве,народ остаје без ицега а додики и ови руси прицају о дејтону... ко је луд сада

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диx

24.05.2014 05:14

Свака цаст насем преседнику

ОДГОВОРИТЕ
Name

Папагај

24.05.2014 05:22

Руси мисле да се само пријетњом и галамом може некоме помоћи. РС треба храна, вода, лијекови, дајте то Руси, а од Дејтона неће бити користи ако га чврсто браните, а народу не помажете...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Књаз Милос

24.05.2014 06:11

Дај ти, Путин, 1000 руских милионера сто се "пре....авају" са парама купујуци јахте, клубове, станове, авионе, и остали народ Русије и бивсег СССР-а, потрудите са како да улозите средства без да се мијесате у политику... Знамо ми да се не мозе мијењати ниста, а то сто ви као стојите иза неких ставова да се не мозе ниста мијењати без вас, је оцити доказ да вас "боли увце" за нас... Као "фол" браца а послали сте нам пропале економисте, док сте способне послали за Сwисс, Њемацку, Енглеску, Кину, Јапан итд... Ту се доказите а не неким јефтиним политицким паролама, брацо Руси, и сестре Рускиње...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕАЛАН

24.05.2014 06:55

БИЛО КАКАВ ПРОБЛЕМ ДА ИСПАДНЕ ЕКОНОМСКИ,ПЉАЧКА ФИРМИ,ПРОДАЈА ИМОВИНЕ УВЈЕК ДОДИК НАЂЕ НЕКОК ШАБАНА ДА ПРИЧА КАКО ЋЕ НЕКО СРПСКУ УКИНУТИ.није Федерацији до њих самих имају они већих проблема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дана Радман

24.05.2014 07:19

Драги Наси Градјани, До кад це нас ови Руси правити ЛУДИМА?! Дај освијестите се вец једном ста је РС за Русе? НиСТА. Једен Авион помоци. Из ЕВРОПЕ послали на Стотина Слепера храном и пицем. Док је БиХ дрзава била у једном имали су људи респекта од Нас. Хоцете у Европу а подијели се у 150 разлицитих министарстава. Ето ста имамо. Мозе ли ес од Тога зивити и зарадјивати за зивот. Без уједињења НиСТА. Паметна Србија ес окренула ЕВРОПИ, Цак це добити Висе Стотина Милиона Евра за обнову. Све се вец припрема у европској инвестицијској банци, ово је провјерена информација. Па ви се и даље дрзите власти у Бања Луци. Требамо се подигнити против те Владе. Господин ВУЦИЦ је зу свој НАРОД а са НАМА НИКО!!! Једини Господин МИЦИЦ се бори са НАМА. ЗИВИЛИ и ово цемо ПОБИЈЕДИТИ !!! НЕК НАМ ЈЕ ЕВРОПА НА ПОМОЦИ !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диx

24.05.2014 07:24

Ви господо оцито не разумете ста знаци да вас у исто време прими Преседника и министар иностраних послова једне од водецих сила у свету па бар се она звала И Руска Федерација. Размислите и милим вас да не брстите сељацку политика уколико је не разумете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад Јездиц

24.05.2014 09:37

Русија је била бице и остаце једини нас пријатељ у свијету који је ту увјек за нас кад нам је најтезе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Антифасиста

24.05.2014 14:32

Руси, немојте нас висе бранити, ко бога вас молим. Сто нас висе браните ријецима, све нам је горе. Висе вјерујем у помоц од блузњих комсија босњака, хрвата, рома и осталих добрих ЉУДИ. То је једина практицна помоц ба терену, а не васа прица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Дана Родман

25.05.2014 08:21

Црна Дано па ти пуно гледас цртане филмове,гдје су истоварили те твоје стотине камиона,ја сам видио камионе а то је нас народ скупио у европи,видим како помазу Србију до сада нису ниста добили од званичне ЕУ,неке дрзаве су самоиницијативно нест помогле,а из исте те Русије коју критикујес ти и јос неки сељаци стигло је висе од сто тона помоцу,а ако хоцес да се удружила узми Бакира код себе па направите себи државу,нас пустите на миру са тим глупостима,јос једина Русија признаје РС и јавно то казе, Живјела Русија

ОДГОВОРИТЕ