Србија ослабљена на турнеју

В.д. селектора Љубинко Друловић на америчку турнеју је повео само 17 играча, али очекује Љајића и квартет из Звезде и Партизана.

Фудбал 23.05.2014 | 19:43
Србија ослабљена на турнеју

Искусни дефанзивци Милан Бишевац и Ненад Томовић због повреда неће моћи да помогну репрезентацији Србије у пријатељским сусретима са Јамајком, Панамом и Бразилом.

Вршилац дужности селектора Љубинко Друловић одлучио је да не реагује накнадним позивима, тако да ће у конкуренцији за последњу линију бити Бранислав Ивановић, Душко Тошић, Немања Пејчиновић, Стефан Митровић и Александар Коларов.

У одбрани може да помогне и Душан Баста, а до дуела са Панамом биће ту и Мирослав Вулићевић, који уз Милана Лукача, Дарка Лазовића и Драгана Мрђу остаје у Србији који дан дуже, да би наступио за свој клуб у претпоследњем колу Суперлиге.

"Орловима" ће се у САД прикључити Адем Љајић, пошто је раније отпутовао тамо са екипом Роме.

Први меч, против Јамајке, игра се у понедељак од 22 часа по централноевропском времену и то на Ред Бул арени у Харисону, код Њу Џерсија.

Гол Србије браниће Стојковић или Бркић, а кандидати за места у "вези" и нападу су Немања Матић, Радосав Петровић, Немања Гудељ, Милош Јојић, Душан Тадић, Зоран Тошић, Лазар Марковић, Филип Ђорђевић и Александар Митровић.

Коментари / 0

Оставите коментар