Srbija oslabljena na turneju

V.d. selektora Ljubinko Drulović na američku turneju je poveo samo 17 igrača, ali očekuje Ljajića i kvartet iz Zvezde i Partizana.

Fudbal 23.05.2014 | 19:43
Srbija oslabljena na turneju

Iskusni defanzivci Milan Biševac i Nenad Tomović zbog povreda neće moći da pomognu reprezentaciji Srbije u prijateljskim susretima sa Jamajkom, Panamom i Brazilom.

Vršilac dužnosti selektora Ljubinko Drulović odlučio je da ne reaguje naknadnim pozivima, tako da će u konkurenciji za poslednju liniju biti Branislav Ivanović, Duško Tošić, Nemanja Pejčinović, Stefan Mitrović i Aleksandar Kolarov.

U odbrani može da pomogne i Dušan Basta, a do duela sa Panamom biće tu i Miroslav Vulićević, koji uz Milana Lukača, Darka Lazovića i Dragana Mrđu ostaje u Srbiji koji dan duže, da bi nastupio za svoj klub u pretposlednjem kolu Superlige.

"Orlovima" će se u SAD priključiti Adem Ljajić, pošto je ranije otputovao tamo sa ekipom Rome.

Prvi meč, protiv Jamajke, igra se u ponedeljak od 22 časa po centralnoevropskom vremenu i to na Red Bul areni u Harisonu, kod Nju Džersija.

Gol Srbije braniće Stojković ili Brkić, a kandidati za mesta u "vezi" i napadu su Nemanja Matić, Radosav Petrović, Nemanja Gudelj, Miloš Jojić, Dušan Tadić, Zoran Tošić, Lazar Marković, Filip Đorđević i Aleksandar Mitrović.

Komentari / 0

Ostavite komentar