Не перите фармерке, држите их у замрзивачу!

Фармерке треба прати сунђером или старом четкицом за зубе, редовно проветравати и држати у замрзивачу како би се смањило ширење микроба и уклонили непријатни мириси, саветује први човек „Левиса“.

Занимљивости 23.05.2014 | 07:16
Не перите фармерке, држите их у замрзивачу!

Директор најпознатијег светског бренда фармерки „Леви Штраус“, Чип Берг, позвао је купце да не перу своју џинс одећу како би штедели воду која је један од најзначајних природних ресурса.

Учествујући на конференцији о екологији коју је организовао часопис Фортуне, Берг је напоменуо да фармерке које је тог тренутка имао на себи нису виделе „веш машину годину дана“.

Како преноси сајт Масхабле, први човек „Левиса“ навео је да је довољно сунђером или старом четкицом за зубе одстранити евентуалне флеке и редовно проветравати фармерке.

Он је, такође, саветовао да се фармерке држе у замрзивачу како би се смањило ширење микроба и уклонили непријатни мириси.

„Никада досад нисам добио ниједну кожну болест“, истакао је он, поткрепљујући своју необичну теорију. „Најважније је да чувамо природу“, закључио је Берг.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

xxx

23.05.2014 07:01

Ваљда је поблесавио од пара које је на њима зарадио.

ОДГОВОРИТЕ