Ne perite farmerke, držite ih u zamrzivaču!

Farmerke treba prati sunđerom ili starom četkicom za zube, redovno provetravati i držati u zamrzivaču kako bi se smanjilo širenje mikroba i uklonili neprijatni mirisi, savetuje prvi čovek „Levisa“.

Zanimljivosti 23.05.2014 | 07:16
Ne perite farmerke, držite ih u zamrzivaču!

Direktor najpoznatijeg svetskog brenda farmerki „Levi Štraus“, Čip Berg, pozvao je kupce da ne peru svoju džins odeću kako bi štedeli vodu koja je jedan od najznačajnih prirodnih resursa.

Učestvujući na konferenciji o ekologiji koju je organizovao časopis Fortune, Berg je napomenuo da farmerke koje je tog trenutka imao na sebi nisu videle „veš mašinu godinu dana“.

Kako prenosi sajt Mashable, prvi čovek „Levisa“ naveo je da je dovoljno sunđerom ili starom četkicom za zube odstraniti eventualne fleke i redovno provetravati farmerke.

On je, takođe, savetovao da se farmerke drže u zamrzivaču kako bi se smanjilo širenje mikroba i uklonili neprijatni mirisi.

„Nikada dosad nisam dobio nijednu kožnu bolest“, istakao je on, potkrepljujući svoju neobičnu teoriju. „Najvažnije je da čuvamo prirodu“, zaključio je Berg.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

xxx

23.05.2014 07:01

Valjda je poblesavio od para koje je na njima zaradio.

ODGOVORITE