Јунајтед жели Фабрегаса

Фудбалски клуб Манчестер Јунајтеда спремио је 30 милиона фунти за Сеска Фабрегаса, на којег Барселона наводно не рачуна, преносе шпански медији.

Фудбал 22.05.2014 | 19:03
Јунајтед жели Фабрегаса

‘Црвени ђаволи’ су и прошлог лета покушавали на све начине да приволе Фабрегаса да дође на “Олд Трафорд”, али је он одбио све три понуде и остао у каталонском клубу.

Међутим, после разочаравајуће сезоне, током које није био у очекиваној форми, Барселона је наводно саопштила Фабрегасу да може да напусти “Камп ноу”, а Јунајтед спремно чека.

Потврда тих тврдњи највероватније је дошла од стране каталонског гиганта, пошто Фабрегаса нема у кампањи за дресове за наредну сезону. Треба поменути да је ту неколицина младих играча, уз Лионела Месија, Шавија, Андреса Инијесту, Ђерара Пикеа, Нејмара и Серхија Бускетса.

Према медијима у Шпанији, нови менаџер Јунајтеда Луј ван Гал је добио зелено светло да понуди 30 милиона фунти за Фабрегаса. Међутим, ‘црвене ђаволе’ не очекује лак посао око довођења шпанског фудбалера, пошто његов бивши клуб Арсенал има клаузулу по којој може да га поново купи, али медији преносе да Арсен Венгер не размишља о томе.

У сваком случају, очекује се да Фабрегас неће донети одлуку о својој будућности све до завршетка Светског првенства у Бразилу, али Јунајтед жели јасан одговор од њега пре тога.

Коментари / 0

Оставите коментар