Junajted želi Fabregasa

Fudbalski klub Mančester Junajteda spremio je 30 miliona funti za Seska Fabregasa, na kojeg Barselona navodno ne računa, prenose španski mediji.

Fudbal 22.05.2014 | 19:03
Junajted želi Fabregasa

‘Crveni đavoli’ su i prošlog leta pokušavali na sve načine da privole Fabregasa da dođe na “Old Traford”, ali je on odbio sve tri ponude i ostao u katalonskom klubu.

Međutim, posle razočaravajuće sezone, tokom koje nije bio u očekivanoj formi, Barselona je navodno saopštila Fabregasu da može da napusti “Kamp nou”, a Junajted spremno čeka.

Potvrda tih tvrdnji najverovatnije je došla od strane katalonskog giganta, pošto Fabregasa nema u kampanji za dresove za narednu sezonu. Treba pomenuti da je tu nekolicina mladih igrača, uz Lionela Mesija, Šavija, Andresa Inijestu, Đerara Pikea, Nejmara i Serhija Busketsa.

Prema medijima u Španiji, novi menadžer Junajteda Luj van Gal je dobio zeleno svetlo da ponudi 30 miliona funti za Fabregasa. Međutim, ‘crvene đavole’ ne očekuje lak posao oko dovođenja španskog fudbalera, pošto njegov bivši klub Arsenal ima klauzulu po kojoj može da ga ponovo kupi, ali mediji prenose da Arsen Venger ne razmišlja o tome.

U svakom slučaju, očekuje se da Fabregas neće doneti odluku o svojoj budućnosti sve do završetka Svetskog prvenstva u Brazilu, ali Junajted želi jasan odgovor od njega pre toga.

Komentari / 0

Ostavite komentar