Поднесен извјештај против 11 крадљиваца

Бањалучка полиција поднијела је Окружном тужилаштву осам извјештаја против 11 лица осумњичених да су у протеклом периоду на подручју града Бањалука починили пет тешких крађа и четири крађе.

Република Српска 22.05.2014 | 15:29
Поднесен извјештај против 11 крадљиваца

Извјештај је поднесен јуче против лица чији су иницијали М.М, А.В, Б.В,Б.Т, Ж.А, Т.А, Б.О, Х.Ј. и Д.С. из Бањалуке, Д.К. из Шипова и Д.Г. из Приједора, саопштено је из Центра јавне безбједности Бањалука.

Лице чији су инцијали М.М. осумњичено је да је током априла провалило у једну гаражу из које је украло одређене предмете, а лице Д.К. из Шипова осумњичено је да је током марта покрало тржни центар у Улици владике Платона у Бањалуци.

Лица А.В. и Б.В. осумњичена су да су током фебруара покрали једну породичну кућу.

Приједорчанин Д.Г. осумњичен је да је од фебруара до априла проваљивао на приватна имања, одакле је крао различите ствари. Б.Т. је сумњичен да је током фебруара у тржном центру у Алеји Светог Саве украо мобилни телефон.

Мушкарац Ж.А осумњичен је да је током фебруара покрао једно бањалучко предузеће, а Т.А. да је од јула прошле до фебруара ове године проваљивао у приватне гараже из којих је крао различите предмете.

Бањалучани Б.О, Х.Ј. и Д.С. осумњичени су да су заједно током прошле и почетком ове године покрали једно предузеће.

Коментари / 0

Оставите коментар