Podnesen izvještaj protiv 11 kradljivaca

Banjalučka policija podnijela je Okružnom tužilaštvu osam izvještaja protiv 11 lica osumnjičenih da su u proteklom periodu na području grada Banjaluka počinili pet teških krađa i četiri krađe.

Republika Srpska 22.05.2014 | 15:29
Podnesen izvještaj protiv 11 kradljivaca

Izvještaj je podnesen juče protiv lica čiji su inicijali M.M, A.V, B.V,B.T, Ž.A, T.A, B.O, H.J. i D.S. iz Banjaluke, D.K. iz Šipova i D.G. iz Prijedora, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Banjaluka.

Lice čiji su incijali M.M. osumnjičeno je da je tokom aprila provalilo u jednu garažu iz koje je ukralo određene predmete, a lice D.K. iz Šipova osumnjičeno je da je tokom marta pokralo tržni centar u Ulici vladike Platona u Banjaluci.

Lica A.V. i B.V. osumnjičena su da su tokom februara pokrali jednu porodičnu kuću.

Prijedorčanin D.G. osumnjičen je da je od februara do aprila provaljivao na privatna imanja, odakle je krao različite stvari. B.T. je sumnjičen da je tokom februara u tržnom centru u Aleji Svetog Save ukrao mobilni telefon.

Muškarac Ž.A osumnjičen je da je tokom februara pokrao jedno banjalučko preduzeće, a T.A. da je od jula prošle do februara ove godine provaljivao u privatne garaže iz kojih je krao različite predmete.

Banjalučani B.O, H.J. i D.S. osumnjičeni su da su zajedno tokom prošle i početkom ove godine pokrali jedno preduzeće.

Komentari / 0

Ostavite komentar