Андрија и Милан подржали акцију Курира "Хоћу кући"

Ако 5.000.000 корисника сада пошаље макар три поруке на 1003, прикупићемо 1,5 милијарди динара и саградити 500 домова.

Глумци Андрија Милошевић и Милан Васић подржали су акцију Курира "Хоћу кући" у прикупљању помоћи настрадалима у поплавама!

Србија 21.05.2014 | 22:19
Андрија и Милан подржали акцију Курира "Хоћу кући"

Двојац из представе "Певај, брате" поручили су да слањем празне СМС поруке можемо настрадалима у поплавама помоћи да им се што пре саграде нове куће.

Подсетимо, Влада Србије отворила је хуманитарну линију преко које грађани, слањем СМС порука на број 1003, могу да упуте помоћ.

Такође, куповином данашњег примерка Курира донирамо по 1 динар за настрадале у поплавама. Будимо хумани, помозимо онима који су изгубили све! Покажимо им да нису сами и да могу да рачунају на Курир, читаоце Курира и целу Србију. Читаоци Курира увек су били уз оне којима је помоћ неопходна, а Србија у невољи увек уједињена!

Ако 5.000.000 корисника сада пошаље макар три поруке на 1003, прикупићемо 1,5 милијарди динара и саградити 500 домова!

Данас до 12 часова Теленорови корисници послали су укупно 460.408 порука на хуманитарни број 1003, намењен за помоћ становништву у поплављеним подручјима.

Слањем поруке на број 1003 можете се придружити акцији прикупљања средстава за помоћ угроженом становништву у поплављеним подручјима Србије, коју је иницирала Влада Републике Србије.

Средства грађана прикупљена овим путем биће употребљена за пружање неопходне помоћи угроженом становништву и санацију штете настале у поплавама. Цена поруке је 100 динара, а на донирани износ не наплаћује се порез.

И певач Момчило Бајагић Бајага подржао је акцију Курира у прикупљању помоћи настрадалима у поплавама.

Певач је поручио да “слањем једне СМС поруке можемо настрадалима у поплавама помоћи да им се што пре саграде нове куће.”

Коментари / 0

Оставите коментар