Пруге су увијек у моди

Пругице могу да носе и девојке које прате моду, оне које бирају класичне комаде, али и романтичне даме, а иако можда на први поглед изгледају помало једноставно, захваљујући различитим дебљинама пруга и њиховим бојама, комбинације су бесконачне

Мода и љепота 21.05.2014 | 06:24
Пруге су увијек у моди

Ове сезоне је популаран цветни дезен, прошле године жене су лудовале за 3Д принтевима, пре тога за афричким. Ипак, само је један дезен вечан и увек популаран!

Ради се о шармантним пругицама које су с истим усхићењем носиле девојке и жене пре 100 година, и модно освешћене девојке данас.

Пругице могу да носе и девојке које прате моду, оне које бирају класичне комаде, али и романтичне даме, а иако можда на први поглед изгледају помало једноставно, захваљујући различитим дебљинама пруга и њиховим бојама, комбинације су бесконачне.

Неправедно запостављен зими, пругасти дезен оживљава током пролећа и лета, када га радо комбинујемо са једнобојним комадима или пак - с још пругица.

За пролеће 2014. предлажемо фантастичну комбинацију пругица са жарким бојама као што су наранџаста, жута, црвена, зелена, а за лето препоручујемо класичан морнарски изглед који увек изгледа гламурозно и секси.

 

Коментари / 0

Оставите коментар