Мали: Учинили смо све што смо могли

Градоначелник Београда Синиша Мали изјавио је да Београд спремно чека плавни талас Саве, који би поплавни врх требало да достигне за нередни викенд.

Србија 19.05.2014 | 21:31
Мали: Учинили смо све што смо могли

Он је изјавио да је у заштитне бедеме на 12 километара обале Саве кроз Београд постављено 300.000 џакова пијеска и да је висина заштитног насипа за пола метра виша од историјског максимума Саве.

"Спремни смо да реагујемо. Имамо 50.000 џакова у залихама. Пратимо ситуацију, учинили смо све што смо могли", изјавио је Мали.

Сава у Београду, према извјештају Вода Београд расте за два центиметра на час.

Ванредна ситуација од поплава биће, како је најављено, проглашена сутра.

Врх плавног таласа очекује се у недјељу, 25. маја.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Александар

19.05.2014 20:33

Енглези су за евакуацију својих војника организовали све сто мозе пловити а ми у кафице и бриго моја предји на другога. Тако је то код нас испадамо пред светом глупи а није тако, паметан смо ми народ само нам нико не верује. Напред Србијо и Београде нисте се покорили ни пред вецим недацама стара пословица казе Само Слога Србин Спасава, а не прице и обецањ и оцекивање да други ураде нас посао. Поздрав Србској омладини и ја сам три пута радио бесплатно на радним акцијама у Југославији. Поздрав свима Капетан дуге пловидбе из Кнеза Милоса, Београд.

ОДГОВОРИТЕ