Одгађање плаћања кредита у поплављеним општинама

Управа Банке Српске одлучила је да поводом поплава које су задесиле Републику Српску на рачун посебних намјена Министарства финансија уплати 15.000 КМ, и предложила привремено одгађање плаћања
свих кредитних задужења привреде и становништва у општинама у којима се не могу одвијати привредне и друштвене активности.

Република Српска 19.05.2014 | 20:08
Одгађање плаћања кредита у поплављеним општинама

Свим запосленима ове банке који су претрпили штете током поплава извршена је једнократна уплата од 1.000 КМ, саопштено је из Банке Српске.

У овој банци очекују да ће у банкарском сектору препознати овај гест као прави пут да, онолико колико је у њиховој моћи, допринесу стабилизацији ситуације.

"У овој тешкој ситуацији која је задесила нашу земљу, свакако да нам као појединцима, али и као институцији, императив требају бити солидарност и разумијевање према онима који су погођени овом великом катастрофом", наводи се у саопштењу.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

прз

19.05.2014 18:18

Хвала. Надамо се да це остали слиједити примјер

ОДГОВОРИТЕ
Name

лисо

19.05.2014 20:09

Ако је ванредно стање дрзава је дузна да отписе све Кредите јер је народ остао без свега али посто нема дрзаве народ це дупло да врати Кредите поз из Салцбугрга.

ОДГОВОРИТЕ