Odgađanje plaćanja kredita u poplavljenim opštinama

Uprava Banke Srpske odlučila je da povodom poplava koje su zadesile Republiku Srpsku na račun posebnih namjena Ministarstva finansija uplati 15.000 KM, i predložila privremeno odgađanje plaćanja
svih kreditnih zaduženja privrede i stanovništva u opštinama u kojima se ne mogu odvijati privredne i društvene aktivnosti.

Republika Srpska 19.05.2014 | 20:08
Odgađanje plaćanja kredita u poplavljenim opštinama

Svim zaposlenima ove banke koji su pretrpili štete tokom poplava izvršena je jednokratna uplata od 1.000 KM, saopšteno je iz Banke Srpske.

U ovoj banci očekuju da će u bankarskom sektoru prepoznati ovaj gest kao pravi put da, onoliko koliko je u njihovoj moći, doprinesu stabilizaciji situacije.

"U ovoj teškoj situaciji koja je zadesila našu zemlju, svakako da nam kao pojedincima, ali i kao instituciji, imperativ trebaju biti solidarnost i razumijevanje prema onima koji su pogođeni ovom velikom katastrofom", navodi se u saopštenju.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

prz

19.05.2014 18:18

Hvala. Nadamo se da ce ostali slijediti primjer

ODGOVORITE
Name

liso

19.05.2014 20:09

Ako je vanredno stanje drzava je duzna da otpise sve Kredite jer je narod ostao bez svega ali posto nema drzave narod ce duplo da vrati Kredite poz iz Salcbugrga.

ODGOVORITE