Помоћ и од Универзитета Источно Сарајево (ВИДЕО)

Студенти, асистенти и професори Универзитета у Источном Сарајеву помажу угроженом становништву Српске. Прикупљају храну, пиће, одјећу, али и пристижу у великом броју у Бијељину да помогну колико могу.

Република Српска 19.05.2014 | 16:01
Помоћ и од Универзитета Источно Сарајево (ВИДЕО)

Хуманост је удружила све студенте Универзитета у Источном Сарајеву. Студенти правно, економског и филозофског факултета прикупљају помоћ за угрожено становништво поплављених подручја. Предсједници студентских организација упутили су апел студентима да се пријаве као волонтери и да помогну поплављеним
мјестима у Српској.

Пут Бијељине кренули су и студенти, асистенти и професори Факултета физичког васпитања и спорта Универзитета у Источном Сарајеву. Како кажу, понијели су доста хране и потребних ствари за угрожене, али што је најбитније иду да лично помогну и остаће тамо да помажу све док буде потребно.

Наставља се и акција општинске организације Црвеног крста Пале. Прикупљено је око 2000 кеса одјеће, 400 килограма хране и много других ствари потребних народу.

Хуманитарне акције настављају се на подручју Источног Сарајева. Онима који се још нису прикључили порука да барем мало својим прилогом допринесу побољшању ситуације, јер то мало некоме ће значити много.

БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар