Pomoć i od Univerziteta Istočno Sarajevo (VIDEO)

Studenti, asistenti i profesori Univerziteta u Istočnom Sarajevu pomažu ugroženom stanovništvu Srpske. Prikupljaju hranu, piće, odjeću, ali i pristižu u velikom broju u Bijeljinu da pomognu koliko mogu.

Republika Srpska 19.05.2014 | 16:01
Pomoć i od Univerziteta Istočno Sarajevo (VIDEO)

Humanost je udružila sve studente Univerziteta u Istočnom Sarajevu. Studenti pravno, ekonomskog i filozofskog fakulteta prikupljaju pomoć za ugroženo stanovništvo poplavljenih područja. Predsjednici studentskih organizacija uputili su apel studentima da se prijave kao volonteri i da pomognu poplavljenim
mjestima u Srpskoj.

Put Bijeljine krenuli su i studenti, asistenti i profesori Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta Univerziteta u Istočnom Sarajevu. Kako kažu, ponijeli su dosta hrane i potrebnih stvari za ugrožene, ali što je najbitnije idu da lično pomognu i ostaće tamo da pomažu sve dok bude potrebno.

Nastavlja se i akcija opštinske organizacije Crvenog krsta Pale. Prikupljeno je oko 2000 kesa odjeće, 400 kilograma hrane i mnogo drugih stvari potrebnih narodu.

Humanitarne akcije nastavljaju se na području Istočnog Sarajeva. Onima koji se još nisu priključili poruka da barem malo svojim prilogom doprinesu poboljšanju situacije, jer to malo nekome će značiti mnogo.

BN TV

Komentari / 0

Ostavite komentar