Десет камиона помоћи из Сокоца

Стање на подручју општине Соколац знатно се стабилизовало. Ипак, подземне воде и даље угрожавају поједина домаћинства у насељу Подроманија. И поред такве ситуације, грађани Сокоца показали су хуманост и придружили се акцији прикупљања помоћи за поплавама угрожене градове Српске.

Република Српска 18.05.2014 | 19:42
Десет камиона помоћи из Сокоца

Становници Подроманије и даље се боре са подземним водама. Иако се вода повукла неколико центиметара, и даље су у проблему, али, како кажу, спасили су стоку и на сву срећу нису више у великој мјери угрожени.

И поред тешке ситуације, оно што је ујединило грађане Сокоца јесте хуманост. До сада је пут Бијељине, Добоја, Шековића и Шамца отишло укупно десет камиона помоћи са најпотребнијим стварима за угрожене становнике.

Из Сокоца ће и даље ићи помоћ за Шамац, Добој, Бијељину и друга подручја погођена поплавама. Сви они који хоће да помогну, свој прилог могу донијети сваки дан у Општинску организацију Црвеног крста Соколац.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Соколац

18.05.2014 19:40

Соколац је показао да је увијек на располагаању свом народу. Ово није крај,акција се наставља! браво

ОДГОВОРИТЕ
Name

АXXЕ

18.05.2014 21:58

Хајде Цјела Босно помозимо Бијељини морамо сви ТОСУ НОГЕ КОЈЕ ХРАНЕ ЦЈЕЛУ БОСНУ НАСЕ ЈЕДИНО БОГАСТВО ТОЛИКЕ ГОДИНЕ ОНА ХРАНИ НАС САД ЈЕ РЕД ДА ИМ ПОМОГНЕМО..

ОДГОВОРИТЕ