Deset kamiona pomoći iz Sokoca

Stanje na području opštine Sokolac znatno se stabilizovalo. Ipak, podzemne vode i dalje ugrožavaju pojedina domaćinstva u naselju Podromanija. I pored takve situacije, građani Sokoca pokazali su humanost i pridružili se akciji prikupljanja pomoći za poplavama ugrožene gradove Srpske.

Republika Srpska 18.05.2014 | 19:42
Deset kamiona pomoći iz Sokoca

Stanovnici Podromanije i dalje se bore sa podzemnim vodama. Iako se voda povukla nekoliko centimetara, i dalje su u problemu, ali, kako kažu, spasili su stoku i na svu sreću nisu više u velikoj mjeri ugroženi.

I pored teške situacije, ono što je ujedinilo građane Sokoca jeste humanost. Do sada je put Bijeljine, Doboja, Šekovića i Šamca otišlo ukupno deset kamiona pomoći sa najpotrebnijim stvarima za ugrožene stanovnike.

Iz Sokoca će i dalje ići pomoć za Šamac, Doboj, Bijeljinu i druga područja pogođena poplavama. Svi oni koji hoće da pomognu, svoj prilog mogu donijeti svaki dan u Opštinsku organizaciju Crvenog krsta Sokolac.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Sokolac

18.05.2014 19:40

Sokolac je pokazao da je uvijek na raspolagaanju svom narodu. Ovo nije kraj,akcija se nastavlja! bravo

ODGOVORITE
Name

AXXE

18.05.2014 21:58

Hajde Cjela Bosno pomozimo Bijeljini moramo svi TOSU NOGE KOJE HRANE CJELU BOSNU NASE JEDINO BOGASTVO TOLIKE GODINE ONA HRANI NAS SAD JE RED DA IM POMOGNEMO..

ODGOVORITE