Тешка ситуација у Бијељини, Модричи, Шамцу...

Директор Хеликоптерског сервиса Републике Српске Бобан Кустурић изјавио је Срни да сервис од раних јутарњих часова пороводи активности на подручју Модриче, Шамца и Бијељине, гдје је ситуација, изазвана поплавама, изузетно тешка.

Република Српска 17.05.2014 | 11:13
Тешка ситуација у Бијељини, Модричи, Шамцу...

"Нашим хеликоптером тренутно евакуишемо болеснике из здравствених установа из Шамца и Модриче за Бањалуку. У координацији смо са хеликоптерима из Хрватске и Словеније, као и Оружаним снагама БиХ", рекао је Кустурић.

Он је нагласио да хеликоптер Оружаних снага БиХ превози око двије тоне хране за Бијељину, а да су на путу од Сарајева ка Модричи и Шамцу два хеликоптера који ће извлачити људе са кровова.

"Ситуација је поприлично тешка, али нам на руку иду тренутне временске прилике, а реагујемо по приоритетима", додао је Кустурић.

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

семберац

17.05.2014 09:34

Издрзи семберио мајко мила

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

17.05.2014 09:47

Вазно је само да на резимској телевизији свака друга вијест буде да хеликоптерски сервис помазе градјанима. Ниста друго није вазно.. Ова погубљена група бандита, који суверено владају овим простором кад је у питању пљацка и пребацивање пара из разних будзета у приватне дзепове, су конацно показали докле су довели ову канализацију од дрзаве. Како је организована дрзава и засто је овај злоцинацки систем овако постављен. У оваквим слуцајевима моземо видјети само цемер и јад. А мислим да их ово и не дотице бас превисе, осим у оним тренутцима кад морају одговорити на питања новинара. Страсно!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бице боље

17.05.2014 09:55

Бице боље Додик је отисао у Београд да да подрску Вуцицу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

17.05.2014 10:32

Па гје су те паре које су обећане послије прошле поплаве за санацију насипа. Лопови све покрали, сада и овако људе завијају у црно. БРУКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

кондор

17.05.2014 11:08

ЗАЛОСНО ЈЕ ГЛЕДАТИ РТРС И ЊИХОВУ ПРИЦУ КАКО ПРЕМИЈЕРКА И ЊЕНИ МИНИСТРИ НА ТЕРЕНУ ПОМАЗУ НАРОДУ А ПРАВА ИСТИНА ЈЕ ДА СУ БАЈА,СКРБИЦ,СПИРИЦ,РАДМАНОВИЦ И ОСТАЛА БАГРА ОПЉАЦКАЛА СВЕ .ВЛАДА НЕМА НИ РОБНИ РЕЗЕРВИ НИ СРЕДСТАВА ДА БИЛО СТА ПОМОГНЕ ЗАТО НЕ СМИЈЕ НИ ПРОГЛАСИТИ ВАНРЕДНО СТАЊЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИРКО

17.05.2014 11:18

ПОДРСКА МОДРИЧАНИМА ИЗ СЕМБЕРИЈЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ванеса

17.05.2014 11:22

Бојим се само даце ове донаторске помоци поново заврсити код ових похлепаних идиота, а сиротиња као и увијек без игдје ицега. Ста вриједи сто ми у дијаспори скупљамо и саљемо као и сваки пут кад они све узесе. Погледајте само те биједне дусе трговце, умјесто да народу дају воду, цизме бесолатно они се боре како да повецају цијене. Нека се сраме свога рода и порода.

ОДГОВОРИТЕ