Teška situacija u Bijeljini, Modriči, Šamcu...

Direktor Helikopterskog servisa Republike Srpske Boban Kusturić izjavio je Srni da servis od ranih jutarnjih časova porovodi aktivnosti na području Modriče, Šamca i Bijeljine, gdje je situacija, izazvana poplavama, izuzetno teška.

Republika Srpska 17.05.2014 | 11:13
Teška situacija u Bijeljini, Modriči, Šamcu...

"Našim helikopterom trenutno evakuišemo bolesnike iz zdravstvenih ustanova iz Šamca i Modriče za Banjaluku. U koordinaciji smo sa helikopterima iz Hrvatske i Slovenije, kao i Oružanim snagama BiH", rekao je Kusturić.

On je naglasio da helikopter Oružanih snaga BiH prevozi oko dvije tone hrane za Bijeljinu, a da su na putu od Sarajeva ka Modriči i Šamcu dva helikoptera koji će izvlačiti ljude sa krovova.

"Situacija je poprilično teška, ali nam na ruku idu trenutne vremenske prilike, a reagujemo po prioritetima", dodao je Kusturić.

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

semberac

17.05.2014 11:34

Izdrzi semberio majko mila

ODGOVORITE
Name

Milorad

17.05.2014 11:47

Vazno je samo da na rezimskoj televiziji svaka druga vijest bude da helikopterski servis pomaze gradjanima. Nista drugo nije vazno.. Ova pogubljena grupa bandita, koji suvereno vladaju ovim prostorom kad je u pitanju pljacka i prebacivanje para iz raznih budzeta u privatne dzepove, su konacno pokazali dokle su doveli ovu kanalizaciju od drzave. Kako je organizovana drzava i zasto je ovaj zlocinacki sistem ovako postavljen. U ovakvim slucajevima mozemo vidjeti samo cemer i jad. A mislim da ih ovo i ne dotice bas previse, osim u onim trenutcima kad moraju odgovoriti na pitanja novinara. Strasno!!

ODGOVORITE
Name

bice bolje

17.05.2014 11:55

Bice bolje Dodik je otisao u Beograd da da podrsku Vucicu!

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

17.05.2014 12:32

Pa gje su te pare koje su obećane poslije prošle poplave za sanaciju nasipa. Lopovi sve pokrali, sada i ovako ljude zavijaju u crno. BRUKA

ODGOVORITE
Name

kondor

17.05.2014 13:08

ZALOSNO JE GLEDATI RTRS I NJIHOVU PRICU KAKO PREMIJERKA I NJENI MINISTRI NA TERENU POMAZU NARODU A PRAVA ISTINA JE DA SU BAJA,SKRBIC,SPIRIC,RADMANOVIC I OSTALA BAGRA OPLJACKALA SVE .VLADA NEMA NI ROBNI REZERVI NI SREDSTAVA DA BILO STA POMOGNE ZATO NE SMIJE NI PROGLASITI VANREDNO STANJE.

ODGOVORITE
Name

MIRKO

17.05.2014 13:18

PODRSKA MODRIČANIMA IZ SEMBERIJE

ODGOVORITE
Name

vanesa

17.05.2014 13:22

Bojim se samo dace ove donatorske pomoci ponovo zavrsiti kod ovih pohlepanih idiota, a sirotinja kao i uvijek bez igdje icega. Sta vrijedi sto mi u dijaspori skupljamo i saljemo kao i svaki put kad oni sve uzese. Pogledajte samo te bijedne duse trgovce, umjesto da narodu daju vodu, cizme besolatno oni se bore kako da povecaju cijene. Neka se srame svoga roda i poroda.

ODGOVORITE