Одбојкаши Звезде неће у ЛШ!

Одбојкаши Црвене звезде неће следеће године играти у Лиги шампиона, већ ће се такмичити у Челенџ купу, потврђено је за Б92 у клубу.

Остали спортови 16.05.2014 | 12:46
Одбојкаши Звезде неће у ЛШ!

Управа ’црвено-белих’ се на исти потез одлучила и прошле године, а по речима Ане Аврамовић, генералне директорке Црвене звезде, испоставило се да је то прави потез.

„Звезда ће играти Челенџ куп, то је наш избор. Једноставно, променили смо састав, а у Лиги шампиона играју професионалне екипе, па ни финансијски, ни играчки, то не би био прави потез за клуб. Прошле сезоне се играње Челенџ купа показао као прави потез, играчи, стручни штаб и управа су били презадовољни“, рекла је Ана Аврамовић за Б92.

Одбојкаши Црвене звезде су ове сезоне наставили доминацију у домаћем првенству, пошто су одбранили ’триплу круну’, уз само два пораза. Освојили су Wиенер лигу трећу годину заредом, одбранили су трофеј у Купу, као и Суперкупу.

По завршетку сезоне клуб су напустили капитен Душан Петковић и либеро Филип Вујић, као и тренер Душко Николић.

Ана Аврамовић је за Б92 такође потврдила да ће одбојкашице Црвене звезде, вицешампионке Србије, играти у Купу ЦЕВ.

Српски клубови који су изборили пласман у европска такмичења наредне сезоне рок за пријаву имају до 19. маја, а Партизан Визура ће играти Лигу шампиона у конкуренцији одбојкашица.

Коментари / 0

Оставите коментар