Шукало и Митровић опет на суду?

Председник Странке "Напредна Српска" Адам Шукало поручио је данас да ће против лидера Српске напредне странке Хаџи Јована Митровића поднети тужбу ако у року од 48 часова не демантује наводе из саопштења у коме га је оптужио да је узео новац од СНСД-а.

Република Српска 16.05.2014 | 07:01
Шукало и Митровић опет на суду?

Шукало је оценио да се "против његове странке води специјални медијски рат с циљем да јој се онемогући рад".

- Ти напади немају граница и прелазе на личне обрачуне, чак се нападају и чланови породица, због чега ћемо, уколико се такви коментари буду понављали, то решавати искључиво судским путем - истакао је Шукало.

Лидер "Напредне Српске" је поручио да ће заједно са својим партнерима из "блока центра" ДНС-ом и СРС Драгана Ђурђевића изаћи на изборе за НСРС и Парламент БиХ, док ће о подршци кандидатима за председника РС и члана Председништва БиХ од понедељка почети преговоре са друга два блока у Српској које предводе СДС и СНСД.

Шукало је прецизирао и да је његова странка заштитила свој лого и скраћеницу СНС код Института за интелектуално власништво БиХ, те да ће наступ било које друге странке са овим обележјем и скраћеницом бити незаконит.

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Фронт

16.05.2014 07:08

Смрад један

ОДГОВОРИТЕ
Name

мирко

16.05.2014 07:25

сад Шукало креце у контанапад.ЛЕТЈЕЋЕ ПЕРЈЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

16.05.2014 07:40

Како си мајке ти, успјео да региструјес скраценицу СНС? Која дилеја

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

16.05.2014 07:46

Хадзија је највеци смрад и слепац,необразаван,политицки неписмен.Лазов који никад није видео никог из СНС из Србије.Завидан на Сукала обраyованог,младог,лепог,паметног.Тузи га Сукало за све нас,од којих је уyимао паре а није врацао.Слепац,сатро неки верник,тако се представља.:-))))

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

16.05.2014 08:07

Па овај Митровић не престаје причати о Сукалу,за разлику од Адама којег никад нисам чуо да некога блати а нарочито никад не спомиње тог Митровића.То ми се искрено и свиђа код овог човјека а коалиција ми и није нешто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

16.05.2014 09:03

Хадзи Митровиц јос ние заборавио растурање странке а Сукло то успјесно ради по други пут.Сад скреце пазњу са Јованом Адам цист си пример данасњег политицар кои гледа само лицни интерес.То доказујес по други пут а такви као ти не воде рацун о народу него само о себи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Контра

16.05.2014 09:05

Цуј, Сукало у контранапад!? Стварно је преувелицао улогу Сукала и треба да одговара Хадзија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Василиј Зајцев

16.05.2014 09:46

Страшно, читав Зворник под водом, пола Републике Српске плаче, а овај смрад од Адама излази са оваквим глупостима. Дно дна, немам ријечи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

саса

16.05.2014 12:19

Ста све поплава неце избацити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Млади НАПРЕДЊАЦИ

16.05.2014 17:31

Када би овог Шукала поредио са мајмуном гарантујем да би ме тужило друштво за заштиту животиња и признао би да сам крив. Сад кад народ се бори за живот а ти Шукало баксузе хоћеш неке поене, нико те не виђе међу народом да носих хлеб а хоћеш гласове мрцино једна безобразна. Ти и Зоран Прибришић тако се китите Бијељином и хоћете гласове, како те није срамота???????? Бијељина треба да истјера ову издајничку странку из града, ако сте Додикови идите код Бобара а не ове смрадове да доводите у град. Боли тебе к... узео си толики новац, добио радно мјесто, прави ти се кућа у Бања Луци а све си то уновчио на рачун пар слика са Вучићем коме си курац пушио да се сликате, срам да те било ђубро један балави. Бијељина ако вас не истјера онда су баксузи. Има у БН добрих момака али Зоран и Војин Митровиц тебе гурају да би засјели за министар. СТОКААААААА СРПСКААААААА

ОДГОВОРИТЕ
Name

растко

17.05.2014 00:14

Овај мали стварно није нормалан. Па сваки суд он изгуби. А да не говорим циме се он бави кад су највеце кризне ситуације у дрзави. Онај Сјордјиц боље да се бави својим послом а не да се улизује малецком дроњку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

17.05.2014 06:36

На шта су све спремни да дођу до зрна власти.Јадно

ОДГОВОРИТЕ