Šukalo i Mitrović opet na sudu?

Predsednik Stranke "Napredna Srpska" Adam Šukalo poručio je danas da će protiv lidera Srpske napredne stranke Hadži Jovana Mitrovića podneti tužbu ako u roku od 48 časova ne demantuje navode iz saopštenja u kome ga je optužio da je uzeo novac od SNSD-a.

Republika Srpska 16.05.2014 | 07:01
Šukalo i Mitrović opet na sudu?

Šukalo je ocenio da se "protiv njegove stranke vodi specijalni medijski rat s ciljem da joj se onemogući rad".

- Ti napadi nemaju granica i prelaze na lične obračune, čak se napadaju i članovi porodica, zbog čega ćemo, ukoliko se takvi komentari budu ponavljali, to rešavati isključivo sudskim putem - istakao je Šukalo.

Lider "Napredne Srpske" je poručio da će zajedno sa svojim partnerima iz "bloka centra" DNS-om i SRS Dragana Đurđevića izaći na izbore za NSRS i Parlament BiH, dok će o podršci kandidatima za predsednika RS i člana Predsedništva BiH od ponedeljka početi pregovore sa druga dva bloka u Srpskoj koje predvode SDS i SNSD.

Šukalo je precizirao i da je njegova stranka zaštitila svoj logo i skraćenicu SNS kod Instituta za intelektualno vlasništvo BiH, te da će nastup bilo koje druge stranke sa ovim obeležjem i skraćenicom biti nezakonit.

Komentari / 12

Ostavite komentar
Name

Front

16.05.2014 07:08

Smrad jedan

ODGOVORITE
Name

mirko

16.05.2014 07:25

sad Šukalo krece u kontanapad.LETJEĆE PERJE

ODGOVORITE
Name

Milorad

16.05.2014 07:40

Kako si majke ti, uspjeo da registrujes skracenicu SNS? Koja dileja

ODGOVORITE
Name

Pero

16.05.2014 07:46

Hadzija je najveci smrad i slepac,neobrazavan,politicki nepismen.Lazov koji nikad nije video nikog iz SNS iz Srbije.Zavidan na Sukala obrayovanog,mladog,lepog,pametnog.Tuzi ga Sukalo za sve nas,od kojih je uyimao pare a nije vracao.Slepac,satro neki vernik,tako se predstavlja.:-))))

ODGOVORITE
Name

Srbin

16.05.2014 08:07

Pa ovaj Mitrović ne prestaje pričati o Sukalu,za razliku od Adama kojeg nikad nisam čuo da nekoga blati a naročito nikad ne spominje tog Mitrovića.To mi se iskreno i sviđa kod ovog čovjeka a koalicija mi i nije nešto.

ODGOVORITE
Name

Mile

16.05.2014 09:03

Hadzi Mitrovic jos nie zaboravio rasturanje stranke a Suklo to uspjesno radi po drugi put.Sad skrece paznju sa Jovanom Adam cist si primer danasnjeg politicar koi gleda samo licni interes.To dokazujes po drugi put a takvi kao ti ne vode racun o narodu nego samo o sebi.

ODGOVORITE
Name

Kontra

16.05.2014 09:05

Cuj, Sukalo u kontranapad!? Stvarno je preuvelicao ulogu Sukala i treba da odgovara Hadzija.

ODGOVORITE
Name

Vasilij Zajcev

16.05.2014 09:46

Strašno, čitav Zvornik pod vodom, pola Republike Srpske plače, a ovaj smrad od Adama izlazi sa ovakvim glupostima. Dno dna, nemam riječi...

ODGOVORITE
Name

sasa

16.05.2014 12:19

Sta sve poplava nece izbaciti.

ODGOVORITE
Name

Mladi NAPREDNJACI

16.05.2014 17:31

Kada bi ovog Šukala poredio sa majmunom garantujem da bi me tužilo društvo za zaštitu životinja i priznao bi da sam kriv. Sad kad narod se bori za život a ti Šukalo baksuze hoćeš neke poene, niko te ne viđe među narodom da nosih hleb a hoćeš glasove mrcino jedna bezobrazna. Ti i Zoran Pribrišić tako se kitite Bijeljinom i hoćete glasove, kako te nije sramota???????? Bijeljina treba da istjera ovu izdajničku stranku iz grada, ako ste Dodikovi idite kod Bobara a ne ove smradove da dovodite u grad. Boli tebe k... uzeo si toliki novac, dobio radno mjesto, pravi ti se kuća u Banja Luci a sve si to unovčio na račun par slika sa Vučićem kome si kurac pušio da se slikate, sram da te bilo đubro jedan balavi. Bijeljina ako vas ne istjera onda su baksuzi. Ima u BN dobrih momaka ali Zoran i Vojin Mitrovic tebe guraju da bi zasjeli za ministar. STOKAAAAAAA SRPSKAAAAAAA

ODGOVORITE
Name

rastko

17.05.2014 00:14

Ovaj mali stvarno nije normalan. Pa svaki sud on izgubi. A da ne govorim cime se on bavi kad su najvece krizne situacije u drzavi. Onaj Sjordjic bolje da se bavi svojim poslom a ne da se ulizuje maleckom dronjku.

ODGOVORITE
Name

mrki

17.05.2014 06:36

Na šta su sve spremni da dođu do zrna vlasti.Jadno

ODGOVORITE