Задављена старица у Сарајеву?

Беживотно тијело старице Насихе А. (85) у сриједу увече у њеном стану пронашле су комшије, а прелиминарним прегледом тијела уочени су крвни подливи на лицу и рукама.

Босна и Херцеговина 15.05.2014 | 20:29
Задављена старица у Сарајеву?

Ипак, у Тужилаштву Кантона Сарајево и МУП-у Кантона Сарајево јуче нису могли потврдити наводе неких медија да је смрт највјероватније наступила насилним путем, односно да је старица наводно задављена.

"Чека се налаз обдукције", кратко је рекао Алем Хамзић, портпарол Тужилаштва Кантона Сарајево.
Из сарајевске полиције је саопштено да је полиција у сриједу у 18.55 обавијештена да су комшије пронашле беживотно тијело несретне старице у њеном стану у Улици Семира Фраште, опћина Нови град.

"Љекари Завода за хитну медицинску помоћ КС констатовали су смрт Н.А., рођене 1929. године у Храсници. Судски вјештак медицинске струке је прелиминарним прегледом у предјелу лица и руку уочио крвне подливе, а о тачном узроку смрти се није могао изјаснити. Тијело преминуле је превезено у просектуру 'Баре', гдје ће бити извршен вањски преглед, а по потреби и обдукција. Полицијски службеници настављају рад на расвјетљавању и документовању наведеног догађаја", саопштено је из МУП-а КС.

Ирфан Нефић, портпарол МУП-а КС, јуче је казао да нема ништа друго рећи о овом случају од онога што је већ саопштено.

Коментари / 0

Оставите коментар