Нејмар Месију: Немаш шансе!

Фудбалер Барселоне Нејмар навео је да је упозорио саиграча Лионела Месија да Аргентина нема шансе за освајање Светског првенства у Бразилу.

Фудбал 14.05.2014 | 06:35
Нејмар Месију: Немаш шансе!

Млади нападач је такође рекао да верује у освајање Примере, каталонски клуб у последњем колу у директном дуелу са Атлетиком има шансу да постане шампион.

“У свлачионици одавно већ говоримо о Мундијалу, а и Меси и ја се надамо да ћемо се срести у финалу, али сам га упозорио да Аргентина нема шансе против Бразила“, навео је Нејмар.

Некада је био чудо од детета, а летос је стигао на Камп Ноу као велико појачање, у трансферу који је био предмет истраге због евентуалних малверзација.

“Оно што највише ценим код Месија је његова прецизност код постизања голова, ретко се дешава да промаши и то је таленат који бих волео да позајмим од њега. Што се тиче моје спремности, сигурно ћу бити у топ форми за Мундијал, тренутно сам у последњој фази опоравка, па се може десити и да наступим у последњој утакмици сезоне против Атлетика“, истакао је Нејмар.

Бразилац је навео да “Јорганџије“ имају сјајан тим, одличне играче и да ће бити веома тешко победити их, али да његов тим нема другу опцију.

Утакмица сезоне у Примери игра се у суботу од 18.00 у Барселони, домаћи тим тренутно има 86 бодова, три мање од Атлетика.

Коментари / 0

Оставите коментар