Nejmar Mesiju: Nemaš šanse!

Fudbaler Barselone Nejmar naveo je da je upozorio saigrača Lionela Mesija da Argentina nema šanse za osvajanje Svetskog prvenstva u Brazilu.

Fudbal 14.05.2014 | 06:35
Nejmar Mesiju: Nemaš šanse!

Mladi napadač je takođe rekao da veruje u osvajanje Primere, katalonski klub u poslednjem kolu u direktnom duelu sa Atletikom ima šansu da postane šampion.

“U svlačionici odavno već govorimo o Mundijalu, a i Mesi i ja se nadamo da ćemo se sresti u finalu, ali sam ga upozorio da Argentina nema šanse protiv Brazila“, naveo je Nejmar.

Nekada je bio čudo od deteta, a letos je stigao na Kamp Nou kao veliko pojačanje, u transferu koji je bio predmet istrage zbog eventualnih malverzacija.

“Ono što najviše cenim kod Mesija je njegova preciznost kod postizanja golova, retko se dešava da promaši i to je talenat koji bih voleo da pozajmim od njega. Što se tiče moje spremnosti, sigurno ću biti u top formi za Mundijal, trenutno sam u poslednjoj fazi oporavka, pa se može desiti i da nastupim u poslednjoj utakmici sezone protiv Atletika“, istakao je Nejmar.

Brazilac je naveo da “Jorgandžije“ imaju sjajan tim, odlične igrače i da će biti veoma teško pobediti ih, ali da njegov tim nema drugu opciju.

Utakmica sezone u Primeri igra se u subotu od 18.00 u Barseloni, domaći tim trenutno ima 86 bodova, tri manje od Atletika.

Komentari / 0

Ostavite komentar