Бјековић: Срамота за Партизан

„Кад сам чуо Терзића да је наша лига најрегуларија и најпоштенија у Европи, одлучио сам да гледам намештена и нерегуларна првенства, тако сам претходних недеља уживао у завршницама Премијер лиге и шпанске Примере“, истиче легенда црно-белих.

Фудбал 13.05.2014 | 10:20
Бјековић: Срамота за Партизан

Легендарни нападач, тренер и функционер Партизана Ненад Бјековић оштро је критиковао људе у Хумској 1, али и стање у српском фудбалу, оценивши да би због извесног освајања титуле Црвене звезде у његовом клубу требало да се стиде.

„Без обзира колико јој се помагало, ако јој се помаже, потпуно је понижавајуће да оваква Звезда буде првак државе. Однос квалитета Партизана и Звезде видео се у дербију, али у Хумској су сами криви што ће остати без титуле“, истиче Бјековић у разговору за Информер.

И додаје да је кључна грешка направљена по завршетку јесење сезоне кад је смењен Вук Рашовић, у том тренутку као лидер првенства, а доведен Марко Николић из Војводине.

„Управа је на крају јесење сезоне сменила тренера који је био први на табели и довела наследника који је изгубио титулу. Лако је закључити чија је одговорност и ко би требало да оде из Партизана. Не спорим шест титула освојених заредом, нити све успехе из претходних година, али срамота је за људе из Партизана да су оваквој Звезди препустили трон“.

На традиционална спорења да ли су у овдашњем фудбалу чиста посла бивши спортски директор црно-белих узвраћа:

„Откако сам ја у фудбалу, увек се за сезоне кад је Партизан освајао титуле говорило да су нерегуларне, а кад је Звезда била првак онда су то најчистије и најпоштеније године. Тако је опет. Видео сам да је Човић рекао да ако је икоме у интересу да сезона буде поштена онда је то Звезди. Шта да додам? Кад сам чуо Звездана Терзића да је наша лига најрегуларија и најпоштенија у Европи, онда сам одлучио да гледам намештена и нерегуларна првенства. Тако сам претходних недеља уживао у завршницама Премијер лиге и шпанске Примере“.

Коментари / 0

Оставите коментар