Ракитић прелази у Реал?

Хрватски репрезентативац и члан Севилле Иван Ракитић у интервјуу за њемачки магазин Кикер говорио је о сезони на измаку у којој је пружао сјајне партије.

Фудбал 13.05.2014 | 08:37
Ракитић прелази у Реал?

"Осјећа се нервоза у граду, узбуђење. У финалу нема фаворита. Добро, Бенфика има можда мало више искуства", осврнуо се Ракитић на предстојећу утакмицу финала Лиге Европе против Бенфике у Торину.

Ракитић је сјајним играма у дресу Севиље заслужио капитенску траку. Одиграо је 55 утакмица у свим такмичењима, постигао 15 голова и имао чак 19 асистенција.

"Осјећам да ме играчи поштују, а вјерујте ми да је поштовање узајамно. Севиља је млада екипа, гладна трофеја и долазак овдје је нешто најбоље што ми се догодило у животу".

"Ракитић који је играо у Шалкеу има врло мало сличности с овим Ракитићем из Севиље. Сазрио сам као личност, као играч, постао сам отац. Укратко, живот ми се промијенио", каже хрватски репрезентативац.

Иван Ракитић са Севиљом има уговор до љета 2015. године, али је шпански спортски лист АС јуче објавио вијест да је Иван Ракитић већ договорио прелазак у Реал Мадрид за 40 милиона евра.

"Идемо корак по корак. Након финала Лиге Европе, чека ме СП у Бразилу, а након тога ћемо видјети. Мени је циљ Лига шампиона идуће сезоне".

"Не бојим се конкуренције у Реалу, велики је изазов такмичити се с најбољима. Свако мора знати што је за њега најбоље", закључио је Иван Ракитић.

Коментари / 0

Оставите коментар