Rakitić prelazi u Real?

Hrvatski reprezentativac i član Seville Ivan Rakitić u intervjuu za njemački magazin Kiker govorio je o sezoni na izmaku u kojoj je pružao sjajne partije.

Fudbal 13.05.2014 | 08:37
Rakitić prelazi u Real?

"Osjeća se nervoza u gradu, uzbuđenje. U finalu nema favorita. Dobro, Benfika ima možda malo više iskustva", osvrnuo se Rakitić na predstojeću utakmicu finala Lige Evrope protiv Benfike u Torinu.

Rakitić je sjajnim igrama u dresu Sevilje zaslužio kapitensku traku. Odigrao je 55 utakmica u svim takmičenjima, postigao 15 golova i imao čak 19 asistencija.

"Osjećam da me igrači poštuju, a vjerujte mi da je poštovanje uzajamno. Sevilja je mlada ekipa, gladna trofeja i dolazak ovdje je nešto najbolje što mi se dogodilo u životu".

"Rakitić koji je igrao u Šalkeu ima vrlo malo sličnosti s ovim Rakitićem iz Sevilje. Sazrio sam kao ličnost, kao igrač, postao sam otac. Ukratko, život mi se promijenio", kaže hrvatski reprezentativac.

Ivan Rakitić sa Seviljom ima ugovor do ljeta 2015. godine, ali je španski sportski list AS juče objavio vijest da je Ivan Rakitić već dogovorio prelazak u Real Madrid za 40 miliona evra.

"Idemo korak po korak. Nakon finala Lige Evrope, čeka me SP u Brazilu, a nakon toga ćemo vidjeti. Meni je cilj Liga šampiona iduće sezone".

"Ne bojim se konkurencije u Realu, veliki je izazov takmičiti se s najboljima. Svako mora znati što je za njega najbolje", zaključio je Ivan Rakitić.

Komentari / 0

Ostavite komentar