Енрике све ближи Барси

Луис Енрике налази се близу договора са Барселоном, након наводног састанка са спортским директором клуба Андонијем Зубизаретом.

Фудбал 13.05.2014 | 06:38
Енрике све ближи Барси

Челник Каталонаца гостовао је бившем играчу Барселоне у његовом дому у Гави прошле недеље, па се очекује да озваниче сарадњу по окончању сезоне.

Барселона иза себе има веома тешку сезону, која би могла да се заврши без трофеја, а коју су обележили скандали у вези са трансфером Нејмара и оставка председника Сандра Росеља.

"Луис Енрике је сјајан тренер за Селту, нећу разговарати с њим док се боримо за титулу", рекао је пре неколико дана Зубизарета.

Он је наводно желео да доведе земљака из Баскије Ернеста Валвердеа, али он не жели да напусти Атлетик Билбао са којим се изборио за квалификације за Лигу шампиона.

Већ је извесно да ће Аргентинац Херардо Тата Мартино напустити Камп Ноу после само једне сезоне у клубу, који ће у последњем колу дочекати Атлетико Мадрид у директном дуелу за титулу у Примери.

Енрике се помињао као тренер Барселоне и прошлог лета када је Тито Виланова напутио клуб због болести (недавно преминуо), али се одлучио да остане у Селти.

Након слабог старта тим из Галиције је одиграо одличну сезону, стигао је до осме позиције, па је Енрикеова репутација додатно порасла.

Врхунац је наравно победа над Реал Мадридом од 2:0 протеклог викенда.

Коментари / 0

Оставите коментар